2 šálky pohanky
4 šálky vody
Cibule nakrájena 2 polévkové lžíce (PL)
Porek nakrájený 3 PL
Tebi 2-3 PL
Sojová omáčka
Wurzl
Petrželová nať, majoránka, česnek – 2 stroužky, sůl, olej
Pohanku propereme v horké vodě a necháme na sítku osušit.
Potom ji na pánvi na sucho opražíme, až je pohanka...
1 ks cibule
400 g pohanky uvařené
4-5 stroužků česneku
Sůl, pepř, majoránka, petrželka
1 vejce
Vše smícháme, tvoříme placičky, které obalíme v mouce a pečeme.
2 cibule zpěnit
½ lžičky grilovacího koření
1 lžička sladké papriky
1 lžička zabijačkového koření
3 lžíce Tebi
Všechno zamíchat do zpěněné cibule
1 hrnek pohanky uvařit
Přidat sůl, 3 stroužky česneku, Vegetu
Vše smíchat, přidat trošku hořčice a kečupu a pomixovat.
Zabijačkové koření:...
150 g celozrné hladké mouky
100 g celozrné hrubé mouky
250 g medu
90 g pohanky (uvařit)
150 ml oleje
3 lžíce kakaa
3 vejce
2 lžičky perníkového koření
1 lžička strouhané citronové kůry
90 g rozinek
cca 1 dcl mléka či vody
½ lžičky jedlé sody
Předehřejeme troubu na 180 C. Med rozmícháme s...