CASD Frýdlant nad Ostravicí

- OVOCE

Hruškový krém s ostružinami
2 zralé hrušky 200g zakysané smetany 1 vanilkový cukr špetka mleté skořice 200ml smetany ke šlehání  ostružiny, plátky hrušek 4 oplatky na dohotovení Hrušky oloupeme a zbavíme jádřinců. Jsou-li měkké, rozmačkáme je, jsou-li tvrdší, nastrouháme je najemno nebo rozmixujeme. Pyré promícháme se...
Jablečný pudink s jahodami
Rozpočet na 4 porce: 1kg jablek 1 lžička citronové šťávy 2 vanilkové cukry 50g rozinek 4 lžíce cukru 80g vanilkového pudinku ( asi dva sáčky ) 250g jahod 30g mandlových lupínků šlehačka Očištěná a oloupaná jablka nastrouháme nahrubo a dáme do kastrůlku. Zakapeme je citronovou šťávou a dáme na...