CASD Frýdlant nad Ostravicí

 

 

 

KROK ZA KROKEM

KE ZDRAVÍ

Články

Pohanka je velice prospěšná lidskému organismu, proto by měla patřit ke stálicím našeho jídelníčku.Je bohatým zdrojem na nejrůznější vitamíny a minerální látky. Nejdůležitější látkou, kterou pohanka obsahuje je rutin, který podporuje vstřebávání vitamínu C. Navíc příznivě působí na cévy a celý...
Co dělat pro posílení imunity? odbourat: koření, stres, vyčerpání omezit: cukr, sladkosti zvýšit příjem: ovoce, zeleniny, vitamínu C ( soja, česnek ...), vody, okysličování organismu, pohybu, otužování, odpočinku, dobré nálady Několik rad při prvních příznacích:  nohy dát do teplé...
Během spánku mozek odpočívá a tělo regeneruje, ale zároveň nepřijímá žádné živiny a nedoplňuje energii. To je hlavní důvod, proč je dobré si ráno udělat trochu času a zdravě posnídat. Těch důvodů je, ale o něco více.   Zdravá snídaně doplní zásoby glukózy a dodá vám tak energii potřebnou k...

Luštěniny

03.03.2014 15:26
 „KARBENÁTKY, LUŠTĚNINY“ Fazole – potravina pro kůži Je sytá a výživná a proto se jí přezdívá  „maso chudých“. Obsahují všechny esenciální aminokyseliny, stejně jako vejce nebo maso. Protože fazole neobsahují aminokyselinu metionin, kombinují se s potravinami na tuto aminokyselinu...